Certifiering

SDI Snabbguide

Att kunna lyckas – oavsett hur dagen blir.

Varje dag ger nya möjligheter och utmaningar. Du samarbetar med andra som för in sina respektive styrkor, motiv och förväntningar. Om du sen lägger till deadlines, projekt som kört fast, processförändringar så är det inte konstigt om du skulle stöta på en del konflikt.

När det väl händer har du inte tid att läsa på om hur man skall hantera olika personlighetstyper eller gå en utbildning i mellanmänskliga konflikter. Du behöver en färdig lösning för oväntade förändringar, angelägna och brådskande samtal och hantering av olika perspektiv.
SDI Snabbguide är en snabb och enkel refereens till hur man bäst samarbetar med andra och hanterar konflikt baserat på det Motiverande VärdeSystemet (MVS). Guiden hjälper dig att förbättra dina relationer genom att förstå vad som ger andra energi eller vad som hindrar människor. När du kan se en persons prioriteringar och förväntningar kan du välja det mest effektiva sättet att vara. Slutresultatet blir ett hälsosamt och positivt samspel med bättre resultat – eller uttryckt på ett annat sätt – interpersonell framgång.

Vad innehåller den?

SDI Snabbguide fokuserar på det grundläggande inom Relationship Management och visar dig hur du kan använda detta angreppssätt i dina dagliga möten. SDI-Quick-Guide-to-Communication-600x450_(1)

 • Fastsälla situationen.
 • Låna det mest passande beteenden.
 • Kommunicera på bästa sätt.

Guiden beskriver alla de sju Motiverande VärdeSystemen under två förutsättningar — när allt går bra och när det finns konflikt. Den förklarar hur man kan identifiera en persons MVS i båda scenariona och hur man skall bemöta .

 • Identifiera — vilka drivkrafter, prioriteringar och beteende man skall titta efter.
 • Bemöta — förslag på effektiva angreppssätt, vad man bör fokusera på och vad man bör undvika.

Den lilla spiralbundna häftet kan stå på ditt skrivbord och visar MVS-färgade flikar för snabb referens. Informationen är enkel och kortfattade texter som rakt på summerar och sammanfattar i punktform för att snabbt kunna överblickas. Använd guiden som ett hjälpmedel att fokusera dina tankar och utmana dina egna antaganden när du förbereder dig inför ett möte, presentation eller ett samtal.

SDI Snabbguide kombinerar beprövad taktisk med praktiska råd hur man kan hantera konflikt och skapa positiva förändringar. Det är en värdefullt verktyg för alla dagliga samarbeten och för att bygga produktiva, hållbara relationer med alla slags människor..

Att vara effektiv oavsett situation — skaffa en Snabbguide idag.

KÖP NU

Välja rätt kartläggning för din kund

Ladda ner faktablad om TotalSDI:

  Välja rätt kartläggning för din kund

  Ladda ner faktablad om TotalSDI:
  • Identifiera den bästa verktyget för ledarskapsutveckling och för att bygga effektiva team.
  • Läs om en konsults erfarenheter med att arbete med TotalSDI som bas i riktigt viktiga uppdrag.
  • Djupdyk i tio huvudpunkter för att utvärdera verktyg att använda i utbildningsprogram..
  download now